Dumma tjocka solbrända svenskar..

Satt och kollade på semestersvenskar på kanal 4.  Ett äldre par ska av någon anledning köpa prydnads elefanter. Det ska prutas och diskuteras på en verdervärdig engelska. Efter en stund så pratar paret med varandra och kommer fram till att elefanterna  fula, plastiga, för dyra. Samt att det var skräp och totalt onödigt att ha. Självklart kan inte frun hålla sig och vänder sig om och köper elefanterna till försäljarens pris. 

Suck varför är det så? Varför är människor på semester mer benägna att lägga ner pengar på crap? Jag menar paret hade aldrig köpt elefanterna i Sverige. 
   
Sedan var det en  familj som blev förvånade över att dom inte hade fått två rum efter att ha bokat bubbelrum.. 
Vilka höns, vet inte vad ett bubbelrum är. Första gången på hotell? Håller på att bli lite upprörd nu det får bli lite mera kristen symfonirock. 

 Såg i reklamen att det var premiär för filmen om knutbyfilmen idag på tal om Kristet inte symfonirock. Blir sjukt nyfiken på att se den. Kristibrud och allt det där kristna tokeriet.





Kristibrud Åsa              


Love

Bibeln hi hi

Har stött på den här texten lite här och var.  Skrattar länge varje gång. Surfade lite och hamnade på en kristen blogg när den dök upp igen (texten) Jag fular lite och kopierar bara texten rakt av. Läs och ha så roligt. Missa inte mina ostiga tankar längst ner. 


"Nu måste jag ju här skriva lite om ett klassiskt brev från USA till en känd radiopratare som heter Laura Schleissinger. Hon svarade en som ringde in och ville ha råd att ”Homosexualitet är en styggelse som under inga omständigheter kan accepteras” och citerade 3 Mosebok 18:22 där det står så.


Hon fick ett brev tillbaka.

Kära dr. Laura

Tack för att du gör så mycket för att lära upp folk vad gäller Guds bud. Jag har själv lärt mycket av dig och försöker dela med mig av dessa kunskaper till så många jag kan. Om någon till exempel försöker försvara homosexualitet så påminner jag dem bara om 3:e Moseboken 18:22 där det klart och tydligt står att homosexualitet är en styggelse så är den saken färdigdiskuterad. Men nu måste jag erkänna att jag behöver några råd kring hur jag ska följa några andra av guds bud.

1. Varje gång jag bränner en oxe som offer vet jag att detta ger en doft som behagar Herren (3:e Moseboken 1:9). Problemet är att grannarna klagar.

2. Jag önskar sälja min dotter som slav (2:a Moseboken 21:7). Med dagens prisnivå, vad anser du vara ett skäligt pris?

3. I 3:e Mosebok 24:44 står det klart och tydligt att jag får äga både manliga och kvinnliga slavar så länge de är köpta från ett grannland. En vän till mig hävdar att detta bara gäller mexikaner och inte kanadensare. Här behöver jag hjälp. Får jag äga kanadensare?

4. Jag har en granne som insisterar på att han ska arbeta på sabbaten. 2:a Moseboken 35:2 är helt på det klara med att han måste dräpas. Är jag moraliskt ansvarig för att göra detta själv?

5. En av mina vänner menar att även om det är en styggelse att äta skaldjur (3:e Moseboken 11:10), så är homosexualitet värre. Jag håller inte med. Vem av oss har rätt?

6. I 3:e Moseboken 21:20 står det i klartext att jag inte får närma mig Guds altare om jag ser dåligt. Jag måste erkänna att jag lider av viss närsynthet och använder glasögon. Måste synen vara helt perfekt eller kan vi acceptera ett viss svängrum i denna fråga?

7. De flesta av mina bekanta går till frisören. De klipper håret på sidorna och rakar skägget i kanterna. Detta är tydligen en synd enligt 3:e Moseboken 19:27. Hur bör de straffas?

8. Jag har läst i 3:e Moseboken 11:7-8 att jag inte ska röra vid några rester av en död gris eftersom det gör mig oren. Kan jag fortsätta spela amerikansk fotboll om jag använder handskar?

9. Min morbror har en gård. Han syndar mot 3:e Moseboken 19:19 eftersom han planterar olika grödor på samma jord. Hans fru är inte mycket bättre eftersom hon går klädd i kläder som är gjorda av mer än ett tygmateriel, (vanligen en blandning av bomull och polyester). Han har också den fula ovanan att svära mycket. Är det verkligen helt nödvändigt att vi samlar HELA byn bara för att stena dem (3:e Moseboken 24:10-16)? Är det inte lika lätt att bränna dem till döds på ett familjebål som vi brukar göra med människor som ligger med sina släktingar (3:e Moseboken 20:14)? Jag vet att du gått på djupet med denna typ av problemställningar. Så jag är helt säker på att du kan hjälpa mig. Tack för att du ständigt påminner oss om att Guds ord är evigt och oföränderligt.

Med vänliga hälsningar från en trofast lärjunge och tillbedjande fan."





Mm.. ja du mysse!!!. Vad ska man säga. Det blir ju helt klart svårt att leva efter dom regler som sätts upp i bibeln.Nu är jag ute på mycket tunn is men är det inte så att enda vägen till himmelen och ett evigt liv i kristen tro är genom Gud eller är det genom Jesus?
Joh.14:6
Det är nog genom Jesus sedan Gud.. Strunt samma det är inte där min poäng ligger. 
Jag är givetvis så kass i min research så jag har inte kollat i vilket sammanhang alla nämnda bibelverser står. 
Men om dom bibelverserna representerar ett ideal för hur man ska leva så. Well då kommer jag inte till himmelen. 

En sista liten tanke. För i tiden när jag tänkte på gamla testamentet så tänkte jag på Mose, Noa, Salomo.  Sköna berättelser, lite mystiskt. Positivt var det i alla fall. 
Nu för tiden tänker jag bara på Straff och att stena folk när jag hör gamla testamentet. 

Nu ska jag lyssna på kristen symfonirock ha det så skönt.      


Enter Tab Kolon Del

Sedan jag köpte min illa mac så har jag bara blivit långsammare på att skriva, mina tangentbords skills förtvinar.  Är nantagligen för van vid mindre Pc tangenter, jävlaskit!



wrgergh

Hade en märklig dag igår mer om det senare. Måste städa får besök!  

But why god why? (skakar mina knytna nävar mot himmelen)

Dagens från Credd.se 


.se

Ja vad ska man säga? Är mest tacksam för att det inte är jag. Inte för att det någonsin i någon värld skulle kunna vara jag men i alla fall. Spana in grabbana på 18 år (antagligen 17 år) i bakgrunden... suck!  Ja ja    

Ful Bakfull..

Jag ska förklara titeln kanske. Jag vaknade upp på min soffa. Jag somnar aldrig på min soffa om jag inte har vart ute och bäljat vin eller dylika drycker i rigorösa mänger. Så det var en lite surprise när jag slog upp ögonen i morse. Jag hade vid det ögonblicket även uppfattat ett starkt illamående samt huvudvärk. Så jag började fundera på om jag hade trevligt dagen innan, var jag hade vart, druckit osv.    

Svaret är att jag var hemma hela kvällen, Jag satte på Bloood Diamond som jag tränade till. Mage rygg bröstmuskler blev det denna gång, ja kort och gott porrfilmsmusklerna. Jag måste ha slocknat efter filmen för jag kommer i håg att jag var blödig som jag alltid blir när Leo lämnar över diamanten till Wandy på klippan mot slutet av filmen. 
Det är ändå underligt att ha känslan av en utekväll utan utekväll. Där av ful bafull. 

Att så här är värdelöst, varför dricker man överhuvudtaget? 






aöldfk
Den är ju så bra, får lust att volentärarbeta i afrika varje gång som jag ser den. Kanske en dag. 





 

 

En fullkomligt knarkad dag på stan..

Åter hemma i lägenheten hög på koffein och avgaser. Måste ju hålla igång nu inte sova. 
Jag vill ju inget hellre men jag måste vara stark. Sprang ut vid tio tiden och han med lite 
bestyr som jag har undvikt en tid nu. Jag kanske ska nämna att jag inte fick någon sömn
 alls i natt. Är lite oklar just nu skulle man kunna säga. 

Hungern har följt mig ett tag nu. Himla oflyt att glömma
plånboken hemma. Ska iväg och träffa Lotta och antagligen hinka mera kaffe. Sedan får Jag
se vad det blir. Måste aktivera mig hela tiden så att jag inte somnar. 
K           





By the way!  

Den här reklamen är vad som möter en när men ska logga in på Blogg.se:
 Denna poster finns endast i 10000 ex och säljs nu på eBay för runt $700 


Min spontana tanke var kanske att det inte var världens bästa klipp 
om man är samlare.. Görs bara i 10 000ex.. Hm Jag hade nog inte 
i alla fall.

Kanske bloggar mera om jag inte somnar på min post..

hej hej hej   

Jag är på topp! (nej)

Jag är så bra på att ta skit, så bra på förstå och sätta mig andra framför mig själv. Detta även om den enda som tar skada är jag. Allt som ofta låter jag andra löpa linan ut och tar ett steg tillbaka. Jag kan se scenarion framför mig och veta hur jag ska handla i vissa givna situationer för att jag ska må bra eller känna mig tillfredsställd, och ändå göra precis tvärt om. Varför? Det ligger i min natur. 


A Minst fem av följande symtom har förekommit under samma tvåveckorsperiod. Detta har inneburit en förändring av personens tillstånd. Minst ett av symtomen (1)nedstämdhet eller (2) minskat intresse eller glädje, måste föreligga.
  1. Nedstämdhet under större delen av dagen.
  2. Klart minskat intresse/glädje.
  3. Betydande viktnedgång.
  4. Sömnstörning (sover för lite eller för mycket).
  5. Psykomotorisk agitation eller hämning.
  6. Svaghetskänsla eller brist på energi.
  7. Känslor av värdelöshet eller överdrivna eller obefogade skuldkänslor.
  8. Minskad tanke- eller koncentrationsförmåga.
  9. Återkommande tankar på döden, självmordstankar eller självmordsförsök/planer



Nej så illa är det absolut inte. Fan (du hörde! Jag svor, min blogg jag skriver det som passar mig) vad jag är EMO.
Ärligt talat jag måste bryta vissa självdestruktiva handlingsmönster.
Det går för långt ibland.  












Hejdå



Lite kul




Såg den här listan på Aftonbladets hemsida nyss. 



Det här stör sig stockholmarna på mest:

1 Förseningar i kollektivtrafiken: 17,3 procent

2 Arroganta överklasstyper: 13,6 procent

3 Babblande fjortisar på tunnelbanan: 8,9 procent

4 Bilköer: 8,4 procent

5 Barnvagnar körs i bredd på trottoar: 7,2 procent

6 Nerkissade tunnelbanestationer:

5,9 procent

7 Fula människor: 3,4 procent

8 Köer i affärer: 3,2 procent

9 Jobbiga dörrvakter: 3,1 procent

10 Långsamma/sura kassörskor: 2,9 procent

Antal röstande: 8935 



=)

Jag skulle kunna tro att den här listan kan gälla för dom flesta städer. Kommer inom kort skriva om punkt  nummer 2.



Paraply..

Lillasyster, Vanilla sky, Mandy Moore, Marie Digby, Linkin Park. Alla har tolkat Jay-Z och Rihanas Umberella. Med skiftande resultat skulle jag vilja säga. För ett tag sedan så fann jag denna tolkning på Youtube. Skrattade länge och mådde illa, man får ta det för vad det är: humor. 
 Håll till godo. 
  




När solen skiner skiner vi 
jag ska alltid stå brevid 
se nu hjärtat jag kan va din
bästa vän 
där du ramlar hjälper jag dig
 upp
  igen
Först när regnet står som spön i dyn 
nån har öppnat skyn
 du kan stå under mitt paraply
du kan stå under mitt paraply



=) 


Benjamin Button


I förrgår var jag ute och sprang för förstagången på ett bra tag. Det var skönt och så gick inte så segt som jag hade trott att det skulle göra. Där i mot slarvade jag lite med stretchingen vilket resulterade i att mina ben inte dög mycket till dagen efter. 
Trotts detta fick jag för mig att ta en jäkligt rask promenad framåt kvällen(dagen efter alltså)  . Jag laddade min mp3-spelare med passande musik och begav mig ut. Efter nästan tre timmar så satte jag nyckeln i låset och steg in i min varma lägenhet igen.
Trotts den sena timmen var ja inte trött så jag satte på en rulle som jag på tvivelaktiga vägar hade skaffat i min ägo. Ja det var The Curious Case of Benjamin Button. En film om avsked om en pojke som föds som en gammal man och blir yngre och yngre ju längre filmen går. Filmen hade allt från en lugn berättarröst som tar historien framåt till ett lagom djup som inte blir för ytligt eller för tungt. Precis ett sådant kvasidjup som passar mig. 
Huvudrollsinnehavarna  Cate Blanchett och Brad Pitt lika bra och snygga som alltid.  

fsbvfs                  dgbngdefefbews       fwrfwrf
Cate är nog bland dom snyggaste i Hollywood kvinnlighet me like. Brad är ju Brad och det är inte mycket att orda om, grabben ser ju bra ut. 
Filmen påminner lite om Forest Gump men det är inte så konstigt kanske Eric Roth skrev bägge filmerna... Ja ja, bla bla oj vad jag kan. I alla fall jag tyckte att filmen var underbar, fantastisk, talangfull, det föll sig så att jag till och med grät. Jag grät intensivare till den här filmen en någon film på mycket länge. Gå och se den nu annars!

         
 
wfwdf

Det är inte helt utan att jag började tänka på mitt eget åldrande. För två veckor fann jag ett grått skäggstrå på hakan.  Det är nog något sorts ålderstecken. Det är dock något jag tar med ro sedan den dagen för två veckor sedan har jag inte sett till det där gråa håret. Dessutom är det ingenting om man jämför med Erik han har tusentals. Han kallar det akademisk skönhet men vi som känner honom vet att han bara är vanligt ful. =) 
Nej någon åldersnoja är det inte dags för ännu värre blir det till min nästa födelsedag (26år) då kliver jag in medelåldern.
Visserligen den väldigt väldigt unga medelåldern fast ändå. 



Your life is defined by its opportunities... even the ones you miss. 

//Josef
           

....

Hör du någon musik? Det borde du göra låten hamnade snabbt på min mest spelade lista på Itunes. Rufus någonting  är det som sjunger. Det ska stå i den lilla spelaren som finns här någonstans. Där kan du även trycka på stopp om du finner musiken lika anskrämlig som det här:
 


Föresten Sanne! jag var inne på moderskeppet. Bra lättsamma videos.
Testa även planetphotoshop.com eller adobetv.com inte lika lättsamt men bra. 


Kärlek, fred och allt det andra.
//Nathanel   

Heidi

afaefbdcccdcc


Töväder och huvudvärk fick mig att stanna inne större delen av dagen (idag). Strax innan lunch var det som vanligt Ellen på kanal 5. En av gästerna var Heidi Klum, vilken kvinna superskön, charmig rolig etc etc. Dom visade även Guitar Hero reklamen där hon medverkar. Ni vet vilken alla som har kollat på kommersiell den/dom senaste månaderna har sett den. Ska tillägga att det var den amerikanska versionen där hon rockar loss i bara underkläder tillslut. Inte som i den svenska/europeiska med skjorta, nej det var lite mera naugty. 
Låten till den reklamen är ju hur skön som helst old time rock n roll -Bob Seger här feat en sjukt ung Tom Cruise:





Underbart, godnatt ungdomar.
//JLR

Killar är kräk!

Det kanske är bekant att jag håller på med bildredigering i bland annat photoshop. För ett tag sedan så fick jag lust att få lite respons/kritik från någon som inte känner mig. Det skulle bli intressant att höra vad andra kunde ha för åsikt av mina verk etc etc. Efter lite surfande så fann jag ett forum där man kunde ladda upp bilder, ge kritik, poängsätta bilder. Perfa! Bara att skapa en profil och köra. 

Jag hade något sorts integritetstänk och lade aldrig upp bilder på mig själv eller någon jag känner. Istället blev det mestadels bilder på hus & landskap. Jag hade skapat några bilder som jag var nöjd med. Det var modellbilder av Carmen Electra där jag hade ställt om ljusförhållande, diffuserat pixlar(om det nu är ett ord) kort sagt redigerat om bilderna ganska hårt. Har publicerat en av dessa bilder på den här bloggen för övrigt.  

Det gick ganska bra ett tag hade några bilder som hamnade ganska högt upp på sidans topplista. Då började kommentarerna komma in. Några var positiva några var lite frågande om tekniker. Större delen var dock från grabbar i åldern från 19 - 40 år som ville msn:a och maila. med var dom trodde var en tokhet brud. Antagligen trodde dom att jag såg ut som Carmen Electra efter som det var dom enda bilderna av någon person som jag hade lagt upp. Detta trots att jag hade skrivit i bildtexten vem modellen var och att jag "photoshopat" bilden.  
Dumt av mig agera under ett androgynt pseudonym nu blev jag stött på av killar i alla möjliga åldrar WTF!!.

kujtyrhe 
Klicka för att förstora.

Till bilden här ovan så fick jag följande förslag:


Idag klockan 07:50 
hej! Är du en tjej från göteborgs
trakten? Skulle du vilja vara en gift
mans(38år) hemlige
älskarinna?adda:*****[email protected]
om
...Ehh nej tack.  
Det börjar gå lite över styr ska bli kul att svara på detta säga vem han har skrivit till hihi. Sedan tar jag nog bort min profil, det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. 

Jag älskar er
//JL 

RSS 2.0